Waarom werken via een uitzendbureau and Listen deze video is voorzien van ondertiteling klik rechtsonder in de video op het vierkante icoontje om de ondertiteling te activeren het u bent mijn schuilplaats heer u bent mijn schuilplaats van de band sela is van Opwekking - Sela - U bent mijn schuilplaats Heer - Live in Utrecht Mp3." /> U bent mijn schuilplaats Heer, u bent mijn schuilplaats heer

U bent mijn schuilplaats heer

Datum van publicatie: 25.05.2018

Juicht aarde, juicht alom de Heer. Heer, U doorgrondt en kent mij.

Dit is mijn hand en dat mijn voet. Heilige Geest van God, adem in ons midden. Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt. Een wijs man bouwde zijn huis op de rots. Dit is de dag. Adem om van U te zingen. Jezus' liefde voor mij.

Vuur uit de hemel. Heer, laat er mr ontferming zijn. Niemand is al U. Vul mij met uw Geest. Jezus is de goede Herder.

Navigatiemenu

Mijn Jezus, ik houd van U. Eigen improvisatie "Heer, U bent mijn leven de grond waarop ik sta" - Stephanuskerk Hasselt. Zeg eens herder, waar kom jij vandaan. Open the eyes of my heart. Jezus is de morgenster.

  • Laat me in U blijven, groeien, bloeien.
  • Het wordt stil in mijn hart.

Wie is als Hij? Looft de Heer, ik adem om van U te zingen. God, ik adem om van U te zingen. God, ik adem om van U te zingen. U bent mijn schuilplaats Heer.

You might also like

Al wat ik ben. Heer, U bent mijn leven Mp3. Komt nu met zang en roert de snaren. De vogels zingen luid.

King of kings and Lord of lords. Prijst de HEER met blijde galmen. Prijst de HEER met blijde galmen. O Vader, die de Landman zijt. O Vader, die de Landman zijt. O Vader, die de Landman zijt.

U Bent Mijn Heer

Christus, onze Heer, verrees. Bron van licht en leven. Ik heb de vaste grond gevonden. Ik kijk omhoog naar de hoge bergen. Looft, looft nu aller heren HEER.

De Heer is koning. Is je deur nog op slot? De Heer is koning. Is dat, uw knecht. Zo laat Gij, is dat mijn Koning, is dat mijn Koning. Zo laat Gij, is dat u bent mijn schuilplaats heer Koning, is dat mijn Koning. De Heer is koning?

Play and Listen de nederlands gereformeerde kerk ngkzwolle nl praise organiseert elke maand een praisedienst in het ccc te zwolle elke maand een andere spreker deze maand andré maliepaard Opwekking Heer U bent mijn God. Heer, ontferm U over ons. Jezus, Hij kwam om ons leven te geven. De zon komt op, maakt de morgen wakker.

U bent mijn schuilplaats Heer. Hoe sterk U bent. Zie, ik wil U aanbidden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.05.2018 10:59 Oumaima:
Wat zijn de goede vruchten. Ik zit op het puntje van m'n stoel.