Oral b kinder elektrisch kruidvat

Datum van publicatie: 21.01.2019

Bent u bang dat u de tanden beschadigd? Deze opzetborstels maken de tanden goed schoon en geven een fijn massage gevoel.

De opzetborstel past zich aan iedere individuele tand aan om tandplak weg te nemen. De App kunt u eenvoudig downloaden en helpt kinderen spelenderwijs langer te poetsen. Het is van te voren niet bekend welke lader je ontvangt, omdat deze willekeurig wordt uitgeleverd.

Reserve onderdeel voor elektrische tandenborstel Oral-B Precision Clean 5 pcs. Maak tandenpoetsen leuk De roterende borstelkop bereikt, omringt en reinigt zorgvuldig allerlei oppervlaktes De extra zachte borstelharen reinigen de tanden net zo zacht als een zachte manuele tandenborstel Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel Maakt poetsen leuk met Star Wars-figuren Verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B om kinderen te helpen langer te poetsen 9 van de 10 kinderen poetsen langer met de MagicTimer App Oplaadbare batterij die tot 5 dagen meegaat.

Elektrische tandenborstel Ladybird Gorjuss. Omdat kinderen vaak te snel poetsen, heeft deze elektrische tandenborstel een leuk melodietje ingebouwd Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Alle opzetborstels Oral-B opzetborstels Philips opzetborstels Waterpik opzetstukken Voordeelverpakkingen Kinderopzetborstels Opzetborstelabonnement.

Elektrische tandenborstel Ladybird Gorjuss.

De Oral-B Sensitive zorgt voor een super goede reiniging van de tanden en verwijdering van tandplak. QBM elektrische tandenborstel met station Wil jij je gebit goed onderhouden?
  • Merk Braun elektrische tandenborstels Oral-B elektrische tandenborstels.
  • Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief met aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten.

Oral-B elektrische tandenborstels voor jong en oud

Voor een grondige reiniging van het kwetsbare kindergebit een aanrader! De tandenborstel waarschuwt je namelijk wanneer je te hard poetst, de borst Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Oplader - Oplaadbaar Handvat - Licht en gemakkelijk te gebruiken. Het aantal pulserende bewegingen op-en-neer die de tandenborstel per minuut produceert. Philips Sonicare For Kids is een elektrische oplaadbare tandenborstel voor kinderen van 4 jaar en ouder.

  • Designed to clean where plaque hides Removes up to 3x more plaque than a manual toothbrush Helps improve gum health Helps improve gum health Helps maintain white teeth Helps whiten teeth Guides you to follow dentist recommendatio
  • Daarnaast maakt de tandenborstel verbinding met de gratis Oral-B app op je telefoon en begeleidt je realtime

De Oral-B Stages Kids opzetborstel heeft speciale, kleinere borstelharen die extra zachte reiniging geven en hem ideaal maken voor kleine tanden en mond. De tandenborstel werkt op n AA-batterij en wordt oral b kinder elektrisch kruidvat met drie opzetborsteltjes.

U hoeft alleen maar op de aan-knop te drukken en hij klaart de klus. De Oral-B Stages Kids opzetborstel heeft speciale, kleinere borstelharen die extra zachte reiniging geven en hem ideaal maken voor kleine tanden en mond! Sonische technologie Deze tandenborstel werkt op basis van sonische trillingen.

PER CATEGORIE BLADEREN

Alle mondverzorging Flossen Interdentaal ragers Tandenstokers Tongreinigers Whitening Tandpasta Handtandenborstels Mondwater en mondspray Plakverklikkers - plakcontrole. Jij verbetert je poetsroutine en de unieke, ronde kop van Oral-B doet de rest. Het op professionele instrumenten genspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst

Laag oral b kinder elektrisch kruidvat Hoog Nieuwste item eerst Alfabetisch:. Het op professionele reinigingsinstrumenten genspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie trilt, roteert en en pulseert om zo De Oral-B Genius S elektrische tandenborstel is een intelligent poetssysteem dat je helpt poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt.

Laag naar Hoog Nieuwste item eerst Alfabetisch:. Verbeter uw poetservaring en verwijder meer tandplak dan met een manuele bike totaal van hulst met de Oral-B Sensitive.

Geschikte accessoires

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Zichtbare druksensor Zodra u teveel druk uitoefent gaat er een rood lampje branden.

Muziektimer Na een poetsbeurt van 2 minuten speelt de tandenborstel een melodietje af.

Oral-B Sensitive poetst zacht en grondig op de plekke De jongste gezinsleden raken hierdoor binnen de kortste keren gewend aan elektrisch poetsen en onderhouden dus een goed verzorgd gebit, net als je.

Daarnaast beschermt deze tande Het op professionele instrumenten genspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst Ben je op zoek naar goedkope outlets, camping carpe diem duitsland zoover als oral b kinder elektrisch kruidvat Poetstechniek 3D-technologie Deze tandenborstel produceert zowel pulserende als roterende bewegingen.

Timer - 2 minuten Na een poetsbeurt van 2 minuten stopt de tandenborstel oral b kinder elektrisch kruidvat om aan te geven dat u 2 minuten hebt gepoetst. Timer - 2 minuten Na een poetsbeurt van 2 minuten stopt de tandenborstel eventjes om aan te geven dat u 2 minuten hebt gepoetst.

In deze verpakking zit 1st, oral b kinder elektrisch kruidvat. Oral-B Sensitive poetst zacht en grondig op de plekke De jongste gezinsleden raken hierdoor binnen de kortste keren gewend aan elektrisch poetsen en onderhouden dus een goed verzorgd gebit, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.

Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Daarnaast maakt de tandenborstel verbinding met de gratis Oral-B app op je telefoon en begeleidt je realtime De Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel met leuke en vriendelijke Disney Frozen-figuren plaatst de kracht van goed reinigen in kleine handjes.

Reserve onderdeel voor elektrische tandenborstel Oral-B Dual Clean. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: