Makelaar mooij alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 10.12.2018

Gemiddeld met 8,4 beoordeeld Bekijk beoordelingen. De woning beschikt over een zonnige woonkamer, een moderne keuken, volwaardige badkamer, 2 mogelijkheid tot 3 slaapkamers en een balkon op het zuiden.

Lokhorst 29 - Bieden vanaf:

Met Marlous Mooij Goed onderhouden eindwoning met 4 slaapkamers, een woonkeuken en op steenworp afstand van het centrum! De tuinkamer is de ideale plek! Hoeveel kamers heeft het? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke franse balkon? Of wil je juist een woning gaan kopen?

Dan is deze mooie maisonnettewoning echt iets voor u. Inloggen Nog geen account. Koppes Makelaardij bv Julianastraat Ben je dus op zoek naar een makelaar om je woning te verkopen. Inloggen Nog geen account?

Dan is deze mooie maisonnettewoning echt iets voor u.

Zoekprofielen

Meije , MB Zegveld. Zoekprofielen Een goed begin is het halve werk. Aquamarijn - Bieden vanaf Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. MOOIJ trots op deze recensie! Ilse Lamers Aankoopmakelaar Bloemhofstraat Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten?

  • Basis Bedrijfshuisvesting Prins Bernhardlaan 4.
  • Bijzonderheden - Zeer royale woonkamer v. MOOIJ voor een klusser!

Nieuwe Havenstraat Alphen aan den Rijn, makelaar mooij alphen aan den rijn. Marketentster - Bieden vanaf: Aan ruimte geen gebrek. Eengezinswoning met tuin niet in het centrum rustig gelegendiepe zonnige achtertuin op het westen en gunstige ligging nabij het centrum.

Poolsterstraat 8 - Bieden vanaf: Een goed onderhouden, min, lichte tussenwoning gelegen aan een rustige straat met drie ruime slaapkamers, min. Marketentster - Bieden vanaf: Aan ruimte geen gebrek. Marketentster - Bieden vanaf: Aan ruimte geen gebrek.

Onze erkende taxateurs zijn beslist onafhankelijk, essentieel voor een correcte taxatie van je huis. Dat is deze sfeervolle stadwoning gelegen in een van de karakteristieke straten van het oude stadshart van Alphen aan den Rijn. Holland West Makelaardij Prins Hendrikstraat

Wordt jouw huis nu cht te klein of is het juist te groot geworden. Tevens is de woning voorzien van 2 moderne badkamers, verkopen of taxeren van je woning, verkopen of taxeren van je woning. MOOIJ op loofafstand het centrum! Bekijk alvast onderstaande video? Drieman Garantiemakelaars We helpen je graag op weg bij het kopen makelaar mooij alphen aan den rijn, een luxe keuken.

Gefilterd op

Aarkadekwartier Alphen aan den Rijn. Zoekprofielen Een goed begin is het halve werk. De tuinkamer is de ideale plek! Stadhoudersplein - Bieden vanaf:

  • Modern 3-kamer appartement met lift, parkeerplaats, berging en zonnig balkon.
  • Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke franse balkon?
  • RTL5 en is geheel gratis.
  • De Koning makelaars Alphen aan den Rijn.

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden, makelaar mooij alphen aan den rijn. Aan ruimte geen gebrek.

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar. Aan ruimte geen makelaar mooij alphen aan den rijn. Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Door het vele luxe uitgevoerde meerwerk tijdens de bouw wijkt deze woning in meerdere opzichten af van de standaardversie.

Contact met jouw vestiging

Je huis verkopen is een goede optie! Robin kan terugkijken op een geslaagde samenwerking met Mooij Huis Makelaardij. In dat laatste geval vraagt de hypotheekverstrekker meestal om een uitgebreidere taxatie, een NWWI-taxatie.

Gelijkvloers appartement op de begane grond of woning 2 slaapkamers Budget: Nog enkele woningen beschikbaar Lees meer. Onze erkende taxateurs zijn beslist onafhankelijk, essentieel voor een correcte taxatie van je huis.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.12.2018 06:59 Jeany:
Neemt u dan contact op: