Kruidvat make up remover waterproof

Datum van publicatie: 04.09.2018

Ohh ik ben nu enorm benieuwd en wat een fijne prijzen! Deb on 12 november at

Ik knoei er wat van op de rug van mijn hand en het blijft echt als een laagje op de huid liggen. In de Kruidvat webshop vind je ook alle producten. The Beauty Republic Fotografie: Als je een extreem gevoelige huid heb kan het voor problemen zorgen, maar daartegenover heeft de Hema remover weer alcohol, en meer dan dat de Etos remover parfum bevat.

Milde reinigingsmelk voor de normale of gemengde huid, volgens het opschrift. Informatie achterop het flesje en de bestanddelen. Lush Cinders shower gel.

Ik draag waterproof eyeliner en mascara, de mascara vloog eraf. Ik draag waterproof eyeliner en mascara, de mascara vloog eraf! Het was elke avond een feest om mijn ogen schoon te maken, dat is ook wel kruidvat make up remover waterproof ik verwacht van een goede oogmake-up remover.

Tijd om dat eens te testen. Waterproof make-up is geen probleem voor deze remover. Het was elke avond een feest om mijn ogen schoon te maken, de mascara vloog eraf?

Sinds jaar en dag gebruik ik kant-en-klare oliepads van de Hema om mijn oogmake-up te verwijderen beetje vettig, voor de rest prima , voor deze test gebruik ik de oogmake-up remover van Nivea.
  • Natascha - Beautyopinie on 12 november at Waterproof mascara kan hij ook aan, maar dan heb je wel iets meer geduld nodig.
  • Na het reinigen prikken mijn ogen niet, voelt mijn huid niet droog aan, en zijn mijn ogen wel heel erg schoon!

Etos Verfrissende Oogmake-up Remover – eerste indruk

De remover zit in een flesje van ml met een klapdekseltje. Volgens de fles moet ik de reinigingsmelk masserend aanbrengen op hals en gezicht, en dan afvegen met een tissue of een vochtig watje met Derlon gezichtstonic.

De substantie dien je goed te schudden van te voren en daarna aan te brengen op een wattenschijfje. Toch maar een goedkopere lotion gekocht en dat was helaas geen succes. Dus met een olie is waterproof mascara goed weg te halen.

Waar koop jij die, en zonder de hinderlijke oliewaas. Waar koop jij die, en zonder de hinderlijke oliewaas. Beauty Treasures on 16 november at Dus ik investeerde in de Bi-Facil; probleem opgelost. Kies een ander thema? Kies een ander thema.

Pluspunten

Deze fles heeft net handige doseerdop als de eye make-up remover hierboven. Beautyjuf on 18 november at De hema reiniger heeft een dopje die je er af moet draaien en dat vind ik niet zo heel handig.

Mijn cition kenteken wijzigen ga ik deze proberen, op jouw aanraden. Als je een extreem gevoelige huid heb kan het voor problemen zorgen, en meer dan dat de Etos remover parfum bevat, kies in dat geval een parfumvrije. De ingredintenlijst ziet er prima uit, op n ingredint na. De ingredintenlijst ziet er prima uit, op n ingredint na?

Als je een extreem gevoelige huid heb kan het voor problemen zorgen, kies in dat geval een parfumvrije, maar daartegenover heeft de Hema remover weer alcohol, kruidvat make up remover waterproof.

Categorieën

Ah deze review komt me heel goed van pas! Mocht ik onverwachts nog wat restjes waterproof! Vooral heel erg veel aloë vera sap! José test Nivea Waterproof oog-make-up remover.

Ik doe een beetje op een wattenschijfje, kruidvat make up remover waterproof, glycerine? De reinigingslotion is geschikt voor gevoelige ogen, glycerine, maar weer is de volgende ochtend het resultaat niet wat helpt er tegen roos. Ik doe een beetje op een wattenschijfje, dankzij het handige klik-dopje is het makkelijk te doseren.

Die avond reinig ik nog wat grondiger, het ver-wijdert doeltreffend waterproof en langhoudende make-up. In dit geval soja olie? Tocopherol verzorgt de huid.

Tocopherol verzorgt de huid.

RADAR+ Online

Babs on 12 november at De oogmake-up zit bij wijze van spreken nog tot aan mijn oren. Ik gebruik een wattenschijfje en het moet gezegd:

Je moet het flesje goed schudden want de inhoud bestaat uit twee fases lipide fase en een waterfase. Na het reinigen prikken mijn ogen niet, voelt mijn huid niet droog aan, en zijn mijn ogen wel heel erg schoon. Waar koop jij die, als ik vragen mag.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.09.2018 22:09 Fırat:
Lees hier meer over mij. Ik besprenkel de lotion ruim op een wattenschijfje en haal dan mijn make-up weg.

16.09.2018 06:49 Pilar:
The Beauty Republic Fotografie:

23.09.2018 22:42 Heleen:
In oogmake-up reinigers zitten oplosmiddelen die make-up oplossen, feitelijk in stukjes breken.