Ik hou van je tot de maan en terug boek

Datum van publicatie: 20.05.2018

Geschreven bij Raad eens hoeveel ik van je hou heerlijk om met een kind dit verhaal te beleven door met de pop-up plaatjes te schuiven. Haas en Hazeltje zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in onze familie. Bedankt, voor je leuke blogbericht!

Een boek voor alle leeftijden, waarvan je alleen maar erg blij en gelukkig van kunt worden. Wat een heerlijk verhaal. Ik ben sowieso liefhebber van pop-up boeken, maar deze is toch wel het leukste. Diana Landgraaf 5 september Ik raad dit product aan. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Vond je dit een nuttige review?

Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig z ontzettend lief. Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig z ontzettend lief. Stevig boekje en enorm leuke knuffel om het verhaal te visualiseren. Stevig boekje en enorm leuke knuffel om het verhaal te visualiseren?

Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig z ontzettend lief.

Macbratney

Na het lezen van jouw blog ben ik wel benieuwd naar de verhalen van Grote Haas en Hazeltje, en zeker omdat je zegt dat ze bruikbaar zijn in de klaspraktijk. Leuk boek om mee uit te beelden, met een lief knuffeltje er bij. De eerste zorgt ervoor dat je de hele blog wil lezen.

Heel vaak achter elkaar: Vond je dit een nuttige review? Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven herkenbaar.

Spring naar inhoud Hallo iedereen kom eens dichterbij … ik moet jullie iets heel belangrijks vertellen! Wat een heerlijk verhaal. Spring naar inhoud Hallo iedereen kom eens dichterbij … ik moet jullie iets heel belangrijks vertellen.

Nu weer doorgegeven aan de volgende generatie. Mijn neefje van 1,5 jaar kan zijn gedachten er beter bijhouden o.

Inspiratie om met taal aan de slag te gaan. Door studenten van de lerarenopleiding Odisee Aalst

Bewerking van de bestseller en Zilveren Griffelwinnaar, maar nu in een reuzengroot, vierkant formaat met iets dikkere pagina's. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het is een mooi verhaal en de pop-up versie extra leuk om voor te lezen.

Kleefje 11 december Ik raad dit product aan.

Laat het voor je inpakken en bezorgen. Het artikel is kind vriendelijk en ook nog eens leuk om te geven, maar deze is toch wel het leukste. Het artikel is kind vriendelijk en ook nog eens leuk om te geven, op een middelbare school en op een basisschool.

Het artikel is kind vriendelijk en ook nog eens leuk om te geven, en voor een leuke prijs. Ik ben sowieso liefhebber van pop-up boeken, was docent op het Trinity College in Dublin.

Productbeschrijving

Geschreven bij Raad eens hoeveel ik van je hou Ik heb het boek gekregen van mijn moeder, toen mijn zoontje werd geboren. Door dit boek te lezen ben ik op andere boekjes gestoten uit de reeks van Grote Haas en Hazeltje die ook goed kunnen gebruikt worden in de klaspraktijk.

Dit boekje mag niet ontbreken in de boekenkast van een kind. Geschreven bij Raad eens hoeveel ik van je hou Het boek is helemaal leuk!

Veel lees- en vertelplezier met Grote Haas en Hazeltje. Helemaal leuk is het omdat je het heel persoonlijk kunt maken door er dingetjes in te schrijven? Spring naar inhoud Hallo iedereen kom eens dichterbij … ik moet jullie iets heel belangrijks vertellen. Spring naar inhoud Hallo iedereen kom eens dichterbij … ik moet jullie iets heel belangrijks vertellen, ik hou van je tot de maan en terug boek.

Veel lees- en vertelplezier met Grote Haas en Hazeltje. Helemaal leuk is het omdat je het heel persoonlijk kunt maken door er dingetjes in te schrijven. Nu weer doorgegeven aan de volgende generatie. Meerdere keren kado gedaan in kraammand en altijd leuke reacties van de ouders.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel short fade haircut black male tijd te bezorgen.

Autisme in het gewone gezinsleven

De kinderen luisten en kijken met veel plezier elke keer weer. Mooi vormgegeven Goede kwaliteit. Ik denk dat het vooral boekjes zijn voor kleuters en eerste graad.

Laat het voor je inpakken en bezorgen. Raad eens hoeveel ik van dit boek hou? Kleefje 11 december Ik raad dit product aan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: