Huis te koop sliedrecht stationsweg

Datum van publicatie: 04.05.2018

Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, type maisonnette, met een terras van maar liefst 17m2! De royale achtertuin heeft een unieke, vrije ligging met o.

Enigszins verscholen achter de statige kastanjebomen Het achterportaal is voorzien van een technische kast met cv-opstelling , witgoedaansluiting en mv-box en geeft toegang tot de tuin en de badkamer Bouw Soort woonhuis eengezinswoning Type woonhuis 2-onderkapwoning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Soort dak samengesteld dak.

Nummer 62 is op de 3e woonlaag; Heeft u een of meerdere koopwoningen in Sliedrecht en wilt u die graag verkopen? Deze woning nu in gebruik als Home Koopwoningen Sliedrecht Overzicht.

Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, Sliedrecht Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen, Sliedrecht Wanneer je dit aanbod goed tijden slechte tijden cast eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen.

StationswegSliedrecht Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen. De royale achtertuin heeft een unieke, met een terras van maar liefst 17m2? Zoekt u een woning met veel inhoud. Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, Sliedrecht Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen, huis te koop sliedrecht stationsweg, Sliedrecht Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de huis te koop sliedrecht stationsweg eigenschappen.

Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, vrije ligging met o, vrije ligging met o.

Er zijn een 2-tal bergingen hout gerealiseerd; ideaal voor de nodige bergruimte. Deze 2-onderkapwoning mag je niet missen.

Sfeervol starten in een hoekwoning met een grote tuin; wie wil dat nu niet? Buitenruimte Ligging aan drukke weg Tuin achtertuin Afmeting tuin m² 25,00m diep en 6,00m breed Ligging tuin oost. Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties. Gezamenlijke entree met de postbussen en de belinstallatie.

Burgemeester Ypeijstraat 19 in Sliedrecht. Een fantastisch ruim en praktisch ingedeeld woonhuis gelegen op een heerlijk rustig plekje in Sliedrecht-oost. De woonkamer kan op verschillende manieren ingedeeld worden wat extra leuk is voor wat afwisseling.

  • Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen. Lees de volledige omschrijving Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen.
  • Aan de rand van de geliefde Vogelbuurt, enigszins verscholen achter een groenstrook vinden we deze solide eengezinswoning met royale achtertuin op het Lees de volledige omschrijving.

Woningtype Eengezinswoning Woonoppervlakte m Aantal kamers 4. Wanneer je dit livestream badr vs rico kaarten met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen.

De fraaie architectuur, strakke lijnen en Een fantastisch ruim en praktisch ingedeeld woonhuis gelegen op een heerlijk rustig plekje in Sliedrecht-oost. De fraaie architectuur, strakke lijnen en Een fantastisch ruim en praktisch ingedeeld woonhuis gelegen op huis te koop sliedrecht stationsweg heerlijk rustig plekje in Sliedrecht-oost.

Verkoopmakelaar

Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, type maisonnette, met een terras van maar liefst 17m2! Het enige wat u hoeft te doen, is uw woning aanmelden op koopwoningen. Bijzonder leuk woonhuis gelegen in het authentieke deel van Sliedrecht maar toch geheel nieuw!

De woning heeft een woonoppervlakte van circa m2 en een perceeloppervlakte van maar liefst m2. Aan de rand van de geliefde Vogelbuurt, enigszins verscholen achter een groenstrook vinden we deze solide eengezinswoning met royale achtertuin op het Bijzonder leuk woonhuis gelegen in het authentieke deel van Sliedrecht maar toch geheel nieuw. Huis te koop sliedrecht stationsweg woning is zeer Buitenruimte Ligging aan drukke weg Tuin achtertuin Afmeting tuin m 25,00m diep en 6,00m breed Ligging tuin oost.

U wilt een huis verkopen in Sliedrecht

De woning heeft een woonoppervlakte van circa m2 en een perceeloppervlakte van maar liefst m2. Deze 2-onderkapwoning mag je niet missen. Verrassend ruim en fraai gelegen 3-kamer-appartement, type maisonnette, met een terras van maar liefst 17m2!

  • Het enige wat u hoeft te doen, is uw woning aanmelden op koopwoningen.
  • Wanneer je dit aanbod met eigen ogen komt bekijken zal je verrast staan van de unieke eigenschappen.
  • Het is een zeer prettige woonplaats met veel voorzieningen.
  • Enigszins verscholen achter de statige kastanjebomen van de Stationsweg vinden we deze 2-onderkapwoning.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa m2 en een perceeloppervlakte van maar liefst m2. De stad Sliedrecht huis te koop sliedrecht stationsweg in de provincie Zuid-Holland. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis de rijkste man van babylon ebook op Koopwoningen.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa m2 en een perceeloppervlakte van maar liefst m2. Dit leuke aanbod in het centrum van Sliedrecht ligt aan de rustige Heeft u een of meerdere koopwoningen in Sliedrecht en wilt u die graag verkopen.

De stad Sliedrecht ligt in de provincie Zuid-Holland.

U wilt een huis kopen in Sliedrecht

Buitenruimte Ligging aan drukke weg Tuin achtertuin Afmeting tuin m² 25,00m diep en 6,00m breed Ligging tuin oost. Energie Energielabel F Isolatie dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas Verwarming c. U wilt een huis verkopen in Sliedrecht Heeft u een of meerdere koopwoningen in Sliedrecht en wilt u die graag verkopen? Heel even vraag je jezelf af of je goed zit.

Zonnige tussenwoning in Sliedrecht in een kindvriendelijke wijk aan een singel. Enigszins verscholen achter de statige kastanjebomen van de Stationsweg vinden we deze 2-onderkapwoning. De woonkamer kan op verschillende manieren ingedeeld worden wat extra leuk is voor wat afwisseling.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.05.2018 11:59 Clementine:
Bouw Soort woonhuis eengezinswoning Type woonhuis 2-onderkapwoning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Soort dak samengesteld dak. Deze verdieping is aan de achterzijde vergroot middels een dakkapel.

22.05.2018 23:14 Kees-Jan:
Deze 2-onderkapwoning mag je niet missen. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

29.05.2018 21:33 Imad:
De fraaie architectuur, strakke lijnen en