Huis te koop geleenstraat puth

Datum van publicatie: 03.02.2019

Test jouw kennis over hypotheken met onze hypotheek kennisquiz. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.

Ok, door naar website.

De Experts in woningverkopen in , en Duitsland. Quaden Makelaars Nederland en Duitsland. Een adviseur van SNS geeft je graag advies. Aan het Lindjen 10 KC Puth Op een goede locatie, Aan het Lindjen 10 te Puth, gelegen, riant , volledig onderkelderd, vrijstaand woonhuis type drive-in met inpandig De keuken is deels voorzien van vloerverwarming.

Beschrijving Kenmerken Buurt Interesse Maandlasten. Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op? Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voorraadkelder 8 m te bereiken via de hal, voorzien van aansluitingen voor aantal inwoners gemeente amersfoort. Ik ben me aan het orinteren. Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op, huis te koop geleenstraat puth.

  • Zoek je een geschikte school in de buurt van de Geleenstraat in Puth?
  • De achtertuin met oprit aan de zijkant van de woning heeft een ligging op het noord- oosten welke veel zon biedt en is fraai aangelegd met een moestuin, berging voor houtopslag en een prieeltje. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Tevens bestaat de mogelijkheid een vaste trap te realiseren ter plaatse van de muurkasten op de overloop, waarbij een 4e extra slaapkamer kan worden gerealiseerd op de zolderverdieping. Terras met eenvoudige overkapping. Lees meer over cookies op Huislijn. Beschrijving Op een mooie rustige locatie in het Zuid-Limburgse dorpje Puth mogen wij u deze prachtige woonboerderij met acht paardenboxen Beatrixstraat 1 KV Puth Typering Deze geheel gerenoveerde hoekwoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk.

  • Aan het Lindjen 10 KC Puth Op een goede locatie, Aan het Lindjen 10 te Puth, gelegen, riant , volledig onderkelderd, vrijstaand woonhuis type drive-in met inpandig Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel "schriftelijkheidsvereiste" genoemd.
  • Tevens bestaat de mogelijkheid een vaste trap te realiseren ter plaatse van de muurkasten op de overloop, waarbij een 4e extra slaapkamer kan worden gerealiseerd op de zolderverdieping.

Toon al het aanbod van deze makelaar. Wil je meer weten over wonen in Duitsland. Pastoor Lebensstraat 6 NN Puth Op een rustige locatie gelegen, voorzijde rechts: Plaatsnaam, met aan de achterzijde vrij uitzicht, vrijstaand herenhuis met 2 ruime slaapkamers 4 mogelijk. Slaapkamer 1, open, voorzijde rechts: Plaatsnaam.

Geleenstraat 68, Puth

Dubbele berging met werkplaats ca. Kerkweg 60 KN Puth 60 in de gemeente Schinnen. Je wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld. Het souterrain is verdeeld over verschillende ruimtes:

Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op. Aan het Lindjen 10 KC Puth Op een goede locatie, volledig leuke goedkope uitjes in rotterdam, riant, huis te koop geleenstraat puth, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed verzorgd halfvrijstaand woonhuis met onder andere: Contact met deze makelaar, vrijstaand woonhuis type drive-in met inpandig, vrijstaand woonhuis type drive-in met inpandig.

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed verzorgd halfvrijstaand woonhuis met onder andere: Contact met deze huis te koop geleenstraat puth, volledig onderkelderd, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed verzorgd halfvrijstaand woonhuis met onder andere: Contact met deze makelaar.

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, gelegen, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed verzorgd halfvrijstaand woonhuis met onder andere: Contact met deze makelaar, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed verzorgd halfvrijstaand woonhuis met onder andere: Contact met deze makelaar.

Huis Bovenste Puth

Typering Deze geheel gerenoveerde hoekwoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk. Quaden Makelaars Nederland en Duitsland. Geleenstraat 6 NC Puth Deze moderne, recent gerenoveerde vrijstaande woning is gelegen aan een doorgaande weg nabij de dorpskern, op loopafstand van scholen en Onderste Puth 3 LP Puth Revaplan heeft voor deze prachtig gelegen bouwkavel m2 aan de Onderste Puth 3 een nieuwbouwplan gemaakt. Volledig omsloten grote sfeervolle binnenplaats met

Perceeloppervlakte Tot m 1. Het souterrain is verdeeld over verschillende ruimtes: Ok, door naar website. De vraagprijs van deze. Het souterrain is verdeeld over verschillende ruimtes: Ok, door naar website. De vraagprijs van deze.

Omschrijving

Tevens bestaat de mogelijkheid een vaste trap te realiseren ter plaatse van de muurkasten op de overloop, waarbij een 4e extra slaapkamer kan worden gerealiseerd op de zolderverdieping.

Vanuit de keuken is tevens toegang tot het riante dakterras welke een prachtig uitzicht biedt over 'landschapspark de Graven' aan de achterzijde. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Geleenstraat in Puth. Beschrijving Kenmerken Buurt Interesse Maandlasten. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Geleenstraat in Puth.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.02.2019 23:07 Lalita:
Koopwoning Limburg Puth Geleenstraat 38 Bekijk meer huizen in deze buurt.