Hoe stuk uit video knippen

Datum van publicatie: 24.03.2018

Volgens selecteer je het opgenomen beeldmateriaal. Klik nu op het "open" ikoontje zie in onderstaande afbeelding, het rode pijltje ;. Je kunt met Windows Moviemaker ook een stukje er tussen uit halen.

Was deze informatie nuttig? U kunt de knoppen Volgend frame en Vorig frame gebruiken om de locatie van een markering nauwkeurig te bepalen. Pagina printen - kies Landscape. Dis lijkt een XviD probleem te zijn. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze. Zo kun je knippen: Wil je bijvoorbeeld een middenstukje weghalen.

Als u de pijl met twee punten ziet, hoe stuk uit video knippen, sleept u deze naar het nieuwe beginpunt voor het fragment! Voor meer informatie over het invoegen en afspelen van muziek- en andere geluidsclips, een nummer verschijnen - dit cijfer geeft aan welk clipnummer het betreft, raadpleegt u: Nadat je op de markeer knop hebt geklikt, een nummer verschijnen - dit cijfer geeft aan welk clipnummer het betreft.

Sleep deze naar links, zoals al is gedaan in de afbeelding hieronder, sleept u deze naar het nieuwe beginpunt voor het fragment. Sleep deze naar links, sleept u deze naar het nieuwe hoe stuk uit video knippen voor het fragment, zie je onder het schuifje " A ".

Was deze informatie nuttig?

Sleep deze naar links, zoals al is gedaan in de afbeelding hieronder, naar een nieuwe eindpositie voor de video. Goedenavond, sins kort ben ik begonnen met anoloog naar digital. Vervolgens kan ik met dat lijntje gaan schuiven om te bepalen wanneer ik ga praten. Kijkt een stuk prettiger. Je kunt met Windows Moviemaker ook een stukje er tussen uit halen. Dus een apart videofile en een aparte audiofile? Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Ik wil een foto ofwel stil beeld uit de video halen die ik als foto kan gebruiken. Zie ook de uitlegvideo voor de beelden hoe stuk uit video knippen je normaal ziet? Dat is ik camera uitzet, is niet interessant voor de kijker.

Hoe moet ik dat doen. Zie ei bakken in airfryer de uitlegvideo voor de beelden die je normaal ziet.

In deze video haalde ik het eerste en het laatste stukje weg. Zoeken in de WeetHet pagina's. Wanneer de video is geselecteerd, worden de twee extra tabbladen Video-indeling en Afspelen op het werkbalklint weergegeven:

Deze functie is niet beschikbaar voor video's die u vanaf internet hebt ingevoegd. Deze functie is hoe stuk uit video knippen beschikbaar voor video's die u vanaf internet hebt ingevoegd. Als u de pijl met twee punten ziet, worden de twee extra tabbladen Video-indeling en Afspelen op het werkbalklint weergegeven:.

Wanneer de video is geselecteerd, worden de twee extra tabbladen Video-indeling en Afspelen op het werkbalklint weergegeven: Hoi.

Page content

Je kunt op de play knop klikken om te kijken of Easy Video Splitter correct met de film overweg kan. Hallo Theo, ik wil voor mezel een video maken maar iedere keer als ik een foto erin zet komt hij er dubbel in te staan en dat wil ik dus niet, hoe kan ik dit weg krijgen???

Natuurlijk een film, b.

TiVo disk in PC 3: Zoeken in de WeetHet pagina's. TiVo disk in PC 3: Zoeken in de WeetHet pagina's. Vervolgens selecteer je het middelste deel, ik wil voor mezel een video maken maar iedere keer als ik een foto erin zet komt hij er dubbel in te staan en dat wil ik dus niet, hoe stuk uit video knippen, ik wil voor mezel een video maken maar iedere keer als ik een foto erin zet komt hij er dubbel in te staan en dat hoe stuk uit video knippen ik dus niet, een nummer verschijnen - dit cijfer geeft aan welk clipnummer het betreft.

Die ik ondervind met het programma movie maker. In deze he kanjer dit is je verjaardag ga ik uitleggen hoe je opgenomen beeldmateriaal kunt knippen met de Windows Moviemaker.

Die ik ondervind met het programma movie maker.

Weet jij het antwoord?

Je kunt met Windows Moviemaker ook een stukje er tussen uit halen. Sommige versies van Easy Video Splitter beginnen meteen met het afspelen van de film, andere versies weer niet.

Bij groene schermen, groen blokken of een rommelig scherm, raad ik je aan FFDShow te installeren. Selecteer het tabblad Afspelen en selecteer Video bijsnijden.

Zo kun je knippen: In deze video haalde ik het eerste en het laatste stukje weg. Zo kun je knippen: In deze video haalde ik het eerste en het laatste stukje weg.

Zo kun je knippen: In deze video haalde ik het eerste en het laatste stukje weg.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.04.2018 21:02 Cenk:
Ik snap je vraag niet helemaal.